Lätt egentillverkad rödvinsglögg

 
 
Denna rödvinsglögg är jätte lätt att göra, om man inte vill brygga själv.
 
0,75 liter rött vin
3 kanelstänger
1 tsk hela kryddnejlikor
2 tsk hela kardemummakärnor
3msk honung
 
Häll vin och kryddor i en kastrull.
Värm försiktigt upp utan att koka
(vid kokning försvinner alkoholen)
Rör ner honungen tills den löst sig.
Låt glöggen stå i rumstemperatur i ca 1 dygn
Sila bort kryddorna och häll upp på flaska
 
 
 
Publicerat: 2012-12-14 @ 13:06:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!