Titanic, The exhibition och marknad

 
I går hade vi verkligen en jätte mysig familje eftermiddag och kväll. Vi började med att åka på Titanic utställningen som just nu pågår i värmekyrkan. Som beskrivs så här:
 
"Under de ödesdigra timmarna tidigt den 15:e april 1912, sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg och 1495 personer miste livet. 101 år senare tar Titanic the Exhibition, med sina runt 200 autentiska originalföremål och reproduktioner av interiörer, med dig på en oförglömlig resa i det förgångna. Välkommen ombord"
 
Utställningen var jätte bra gjort och varje person fick en varsin Mp3 som sedan tar dig på en guidad tur runt föremålen. Även K och T tyckte att det var spännande och var jätte duktiga trots guidningen var 1,5h lång och att man var tvungen att var tyst. De börjar bli så stora mina små..
 
Efter det gick vi ner på stan där det just nu pågår Augustifest med marknad, karuseller, uppträdanden mm. Så blev lite mat, sedan en tur på marknaden, dock utan några större inköp mer än lite fudge.
 
I dag är det ridning, löpning och vänner som står på schemat!
 
Önskar er en underbar lördag!
 
 
 
 
Publicerat: 2013-08-17 @ 07:31:19


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!