Tävlingsresultat

Nu har K kommit hem från årets första tävling och är riktigt nöjd. I tidskvalet kom han på 14.e plats och när det var dags för final tog han en 13:e plats, glädjen var total när han kom i mål och insåg att det gått ännu lite bättre i finalen än på tidskvalet.
Poängmässigt blev det totalt en 14:e plats av 20. Vilket är riktigt bra, för jämfört med andra sporter är inte cross ålders indelat, utan där delas man enbart in i vilken kubik ens cross har, vilket innebär att de K tävlar mot som kör 65cc är mellan 8-12år, o K fyllde 8år i oktober förra året och har bara kört 65cc sedan i somras.
Så ni kan ju gissa vilken ålder det är på dem som står på prispall, givetvis med några undantag.
Så är det inom cross att under ca3års tid får man träna och jaga dem som är äldre och bättre, på sitt 4.e år är man  en av de äldre och förhoppningsvis bättre, sen är det dags att byta upp en kubik och då är det bara att börja om, du är en av de yngsta och har minst vana, så nu är det bara att jaga i 3år igen...
Även K:s ett år äldre kompis även han vid namn K var och körde och även där gick det riktigt bra, han tog 2st 8:e plaseringar, som poängmässigt totalt blev en 9:e plats av 20.
 
ETT STORT GRATTIS TILL K, nr124 och K, nr68
 
Publicerat: 2013-02-23 @ 13:56:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!