Lördagsplaner

Tanken var att K skulle ha tävlat i dag men då väckarklockan ringde i morse visade termometern -13 grader, så vi bestämde oss att stanna hemma. Vilket innebar att det blev en lugn och skön sovmorgon, med nybakade blåbärsscones till frukost. 
  
 
Förutom T.s ridning vid lunch blir det i dag en lugn dag fram till 15tiden, då kommer T:s gudmor med sonen A som är K:s bästa vän och hämtar ungarna. A har fyllt år så nu ska T & K dit och fira honom men även sova över. Vilket K gjort många gånger men för T är detta 3.e gång i sitt liv som hon sover borta utan mamma och pappa, men det kommer att gå jätte bra. K, A & T känt varandra hela deras liv och träffats massa är de mer som syskon än kompisar.
Detta innebär ju att vi är barnfria i kväll och natt, som sagt för 3.e gången på 5,5år
Egentligen borde man då passa på att vara hemma och bara ta det lugnt se en hel film utan att bli avbruten, men de ska vi inte utan vi ska hem till E & J på fördrink vid 17tiden sen ska vi ut och äta. Frågan är nu om jag minns hur man uppför sig när man går ut och äter och det bara är vuxna där och vad har man på sig?
Detta tåls att tänka på...  
Publicerat: 2013-01-26 @ 10:43:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!