80-talet

I helgen var vi på 40-års fest med 80-tals tema. För mig och T tog det inte många minuter innan vi bestämde oss för hur vi skulle vara klädda dock var det lite svårare på killsidan, men till slut föll valet på punkare för K medan D valde den enklare looken med ljusa jeans nedstoppade i strumporna och träningsoverallsjacka. Efter en genomgång av garderoberna kunde vi konstatera att det inte var mycket som behövde inhandlas, några örhängen och ett par strumpbyxor till T. Om det är positivt eller inte vet jag ej. Jag kunde även senare på festen konstatera att jag är en av få som fortfarande använder benvärmare, men jag tycker att de är jätte bra när jag springer vid kallt väder, det blir ju lätt kallt i den skarven där man bara har strumporna som blir mellan byxorna och skorna, och är benvärmarna är då perfekta.  
Festen var verkligen toppen ordnad med en riktigt god buffé med efterrätt, underhållning och live band. Det var även flera barn där så när vi satte oss i bilen vid midnatt var det två riktigt trötta barn i baksättet och till och med K somnade.
 
Tyvärr var jag som vanligt i stora sammanhang dålig på att ta kort, då jag helt enkelt glömmer bort att göra det. Med det blev iallafall ett kort på barnen och ett på min lilla frisyr.


Publicerat: 2014-06-18 @ 10:54:08


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!